Parteneriate cu școlile

Parteneriate în domeniul formării vocaționale

Formarea vocațională plasează în industria noastră meseriași și tehnicieni, ocupații extrem de importante în desfășurarea activităților din cadrul CRH. La nivel local, avem parteneriate cu instituțiile de învățământ din județele unde suntem prezenți cu fabrici de ciment, precum Liceul St. O. Iosif din Rupea sau Grupul Școlar Industrial Dragomir Hurmuzescu din Medgidia.

 

Parteneriate cu mediul academic

Compania susține și promovează creația și inovația, experimentul, cercetarea și comunicarea utilizării în proiecte construite a diferitelor tehnologii și materiale de construcții care sunt generate de o atitudine responsabilă față de mediu. Prin aceasta, încurajează și se raliază platformelor sustenabile în privința relației mediu-societate. Din acest motiv am pus bazele unei colaborări strânse cu Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Ovidiu din Constanța și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu prin intermediul stagiilor de practică (internship) pentru studenții din aceste instituții în cadrul fabricilor de ciment CRH România.

 

Școala de Vară CRH România

Dorim să le oferim o șansă de dezvoltare profesională tinerilor, având capacitate de adaptare și dezvoltare, flexibilitate, inițiativă și autonomie, mobilitate atât geografică, internă și internaţională, cât și profesională. Astfel, în anul 2013 am pus bazele „Şcolii de vară” dedicată studenţilor din ani terminali sau care urmează cursurile de master cu profil tehnic. În cadrul acestei iniţiative, CRH România oferă anual 8 burse de vară în cadrul uzinelor de ciment de la Hoghiz şi Medgidia pentru o perioadă de maximum 3 luni, ocazie cu care studenții se pot familiariza cu mediul industrial, unii dintre ei devenindu-ne colegi pe termen lung.

x