Sănătatea și siguranța în muncă

La CRH România, prioritatea principală este asigurarea sănătății și siguranței angajaților noștri și a familiilor lor, a clienților și a comunităților noastre!

Continuăm să ne deservim clienții respectând pe deplin regulile și prevederile Ordonanțelor Militare. Monitorizarea activă a evoluției situației COVID-19 ne-a determinat să implementăm măsuri suplimentare de minimizare a riscului pentru sănătate:

  • lucru de acasă când este posibil, oprirea tuturor călătoriilor inutile, funcționarea de la distanță a unor puncte de lucru datorită sistemului implementat
  • aparate pentru scanarea temperaturilor corporale, disponibile la intrarea în punctele noastre de lucru
  • acțiuni suplimentare de curățenie și decontaminare a zonelor de lucru
  • măsuri pentru asigurarea distanțării sociale – cel puțin 2 m, inclusiv transportul public, privat și companie este asigurat către și de la locul de muncă. Am crescut numărul de autobuze pentru a reduce la minimum numărul de persoane transportate într-un vehicul.
  • pentru a maximiza disponibilitatea gelului de mâini pentru personal, am început să producem gel în uzina Hoghiz dar și la Medgidia și Târgu Jiu pentru a răspunde nevoilor angajaților și contractanților noștri.

CRH România va continua să implementeze măsuri care să-și servească clienții, asigurând în același timp respectarea strictă a normelor guvernamentale, a indicatiilor departamentului de sănătate publică și a celor mai bune practici ale industriei pentru a reduce riscul pentru sănătate.

Toate operațiunile grupului CRH, implicit și cele din România, au un obiectiv extrem de ambițios și anume acela de a atinge nivelul de zero fatalități și zero accidente.

Interacțiunile managementului

În întreaga lume, CRH implementează consecvent o politică riguroasă și un sistem de management al sănătății și siguranței în muncă, cu intenția de a elimina sau controla eficient riscurile la locul de muncă. Misiunea noastră, când vine vorba despre sănătatea și siguranța în muncă, depășește granițele CRH. Ne uităm constant la cum putem să împărtășim comunităților în care operăm cultura noastră organizațională, pentru a valoriza și ținti împreună obiectivul zero accidente.

CRH România aplică consecvent un program de leadership în privința siguranței în muncă – Safety Leadership Interactions – care își propune să consolideze comportamentele sigure și să influențeze schimbarea celor identificate drept nesigure. În cadrul acestui program echipa de management CRH realizează constant vizite dedicate în punctele noastre de lucru, discută cu angajații și contractorii și promovează prin intermediul acestor interacțiuni importanța unui comportament sigur la locul de muncă.

x