Valorile CRH România

Siguranța, mai presus de orice

La CRH, considerăm că siguranța colegilor și partenerilor noștri este de neprețuit. Ne protejăm, avem grijă unii de alții, pentru că siguranța este o valoare comună de la care nu facem compromisuri.

Creăm continuu valoare

Constant căutăm metode noi, mai bune și inovatoare, prin care să rezolvăm provocările și să ne îmbunătățim performanțele în beneficiul acționarilor, clienților, angajaților și comunităților în mijlocul cărora ne desfășurăm activitățile.

Ne ținem cuvântul și integritatea

Suntem hotărâți să facem ceea ce este corect, prin metode corecte, să fim deschiși și onești față de toți cei care au legătură cu existența, activitatea și dezvoltarea CRH, fie ei acționari sau angajați, clienți și parteneri, autorități și comunități.

Activăm local, dar acționăm ca un tot

Toate subsidiarele CRH activează cu accent local, dar acționează ca o singură companie, CRH. Spiritul nostru antreprenorial este clădit pe hotărârea de a reuși, de a transforma oportunitățile în rezultate, de a câștiga noi clienți, de a dezvolta afacerea noastră.

Construim relații durabile

Suntem oameni direcți, cu picioarele pe pământ, deschiși și onești. Dezvoltăm parteneriate și, cu fiecare strângere de mână, suntem deciși să începem relații care să treacă testul timpului cu succes.

x