De ce ROMCIM?

La ROMCIM, avem experiență de constructori. Valorizăm flexibilitatea și competențele de lucru în parteneriate. Facem diferența prin oferta noastră largă de produse și servicii, alimentată continuu de proactivitate și inițiativă.

ROMCIM oferă soluții complete, nu doar materiale de construcții, care sunt prioritare pentru economia României, de la autostrăzi, drumuri și poduri, parcuri eoliene, stații de epurare și aeroporturi, la clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale.

De ce să alegi produsele și serviciile CRH România:

Astfel, dezvoltatorii beneficiază de un furnizor unic, logistică dedicată, economii de scară, optimizări comune și un partener tehnic solid, cu expertiză în construcții, în întreaga lume.

Oferta integrată generează economii importante de timp și costuri prin gestionarea eficientă a furnizării de produse și servicii pentru șantiere. ROMCIM desemnează un manager de cont care să gestioneze toate livrările și serviciile către un client.

Serviciile care adaugă valoare pachetului integrat:

Inovație

Dezvoltăm continuu produse, dar și soluții și sisteme care să crească durabilitatea construcțiilor.

Inovațiile noastre permit arhitecților și proiectanților să îndrăznească mai mult prin forma, dimensiunea și expresia construcțiilor lor.

Certificări și acreditări

Toate unitățile de producție ale ROMCIM beneficiază de sistem de management integrat al calității: ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001.

Toate produsele ROMCIM sunt certificate conform standardelor europene în domeniu.

Începând din 2017, am obținut certificare BES 6001 BRE Environmental & Sustenability – responsible sourcing – pentru stațiile de betoane din București, urmând ca pe viitor să o extindem pentru toate produsele CRH.

x