Procesul de recrutare

Dezvoltarea profesională

Prin procesul de recrutare și selecție, CRH România își dorește să atragă în interiorul companiei cei mai talentați oameni. Succesul procesului de recrutare începe cu definirea clară a nevoilor de personal, respectiv stabilirea pozițiilor vacante și profilul candidaților. Se folosesc apoi, cele mai eficiente metode de recrutare. Colegii noștri pot accesa oricând locurile vacante din cadrul companiei. Identificarea candidaților se face din surse interne (planuri de succesiune, anunțuri interne) precum și din surse externe (agenții de recrutare, anunțuri directe, candidaturi spontane).

Deoarece politica de Resurse Umane a companiei este orientată spre dezvoltarea carierei, promovările interne au prioritate față de angajările din exterior pentru candidații care au profile echivalente.

Procesul de selecție propriu-zis constă în selectarea candidaturilor care se potrivesc cerințelor afișate, urmată de interviuri. Potențialul candidatului de a evolua în Grupul CRH este un criteriu principal de care ținem cont în procesul de selecție. Echipa implicată în procesul de recrutare este formată în așa fel încât membrii săi să aibă roluri complementare în aprecierea profilului și abilităților candidaților. Dedicăm timp suficient procesului, pentru a asigura o evaluare eficientă, care să garanteze corectitudinea selecției, factor cheie în succesul recrutării.

Pașii

x